Broderier fra Palæstina.

På den besatte Vestbred, ca. 20 km syd for Jerusalem ligger landsbyen Ein Kerem, I flere generationer har mændene herfra arbejdet i det lokale marmorbrud. Nu er marmorbruddet lukket, fordi det ikke mere er tilladt at fragte den brudte marmor på de israelsk ejede veje, der forbinder de mange bosættelser i området og på den måde lukker de palæstinensiske veje.

80 % af den voksne befolkning i landsbyen er arbejdsløse, og dagliglivet med de mange hjemmegående voksne har ændret livet totalt. Det er lykkedes kvinderne at organisere et Kvindehus, hvor der foregår mange aktiviteter. Her mødes de bl.a. for at være sammen og brodere og får på den måde et åndehul fra hverdagen i hjemmet. De har ingen mulighed for selv at sælge deres broderier, da de ikke må forlade Vestbredden og da Israel har fuld kontrol med al forsendelse ud og ind af landet. Den eneste mulighed er, når besøgende udefra kan tage dem med og sælge dem i de lande, de kommer fra. Det er samtidig en mulighed for at fortælle om situationen i Palæstina. I deres daglige liv føler kvinderne sig meget isolerede fra den øvrige verden, og det er derfor en stor glæde for dem, - en forbindelse til verden udenfor - at nogle værdsætter deres broderier, finder dem smukke og gerne vil købe dem.

Se flere broderier klik her

For at få yderligere infomation, køb, levering kontakt os venligst via mail eller telefon:
Dapawo mail: dapawomen@gmail.com
Dapawo telefon: 71 72 91 99
Dapawo Danske bank reg.nr. 1551 konto nr. 11286070.
Swift-Bic: DABADKKK
Iban: DK25 3000 0011 286070

INFO OM DAPAWO GENERALFORSAMLING OG BESTYRELSESMØDE.

 

DAPAWO`s Indtægter

DAPAWO organisere indsamlinger til særlige formål i Palæstina. Faste indtægter kommer udelukkende fra medlemskontingenterne, og derfor er bidrag fra fonde, fagforeninger, firmaer og private bidragydere helt afgørende for DAPAWO`s økonomi.